Cognex Repositioning

Natick, MA

Architect: Gorman Richardson Lewis Architects

Photos by John Horner

Phased renovation of the building’s main lobby, vestibules and elevator lobbies across three floors in an occupied building including adding glass walls at all levels, adding a new storefront system, renovating two elevator cabs and upgrades of all interior finishes. The project also included constructing a new fitness center exclusively for the building tenant’s use equipped with group fitness rooms, locker rooms, showers and restrooms.

 

Exterior upgrades include all new landscaping, granite curbs, and updated sidewalks with a snow melt system to allow employees to travel to different buildings on campus safely. Chapman was hired directly by the client to oversee the design/build coordination of the MEP scope.